Bedroom story

Välkommen helg! Du är så efterlängtad.. intensiva veckor nu gör att helgerna känns desto viktigare.. njuter av nybäddad säng med gosiga och prassliga linnelakan från Lovely Linen

Lakan här

En lugn fredagsmorgon det var precis vad som behövdes här..☕️Bäddat rent med nya lakan så det är klart till helgen💁🏻har hittat Lovely Linen som jag fallit för pladask, både produkterna och personerna bakom, för det är nästan lika viktigt.. tycker ni inte? Fick nöjet att träffa dem på Formex och de är så där jordnära, varma och goa att det känns ännu mysigare att krypa ner i deras sängkläder.. jag vet inte , kanske är jag som är märklig, men har man varit entreprenör så länge som jag så vet man och kan uppskatta allt jobb som ligger bakom. Jag väljer därför oftast att handla hos mindre/nystartade företag de gånger jag kan. Sen är det ju extra fint när man vet vilka som står bakom och hur de tänker..💗En annan sak vi såg var att mixa mer linne med tex sammet.. jag som gillar stil och materialmix blev extra glad ☺️här har jag blandat kuddar från Lovely Linen och Dirty Linen
Båda finns hos Sleepo

Gosigaste tofflorna i ull, älskar dem! Jag som fryser konstant här i Sverige.. klarar mig inte utan dessa.
Du hittar dem hos Home by Sweden här

Nu ska jag ut och fånga helgen och önskar dig en fin dag raring 🤗💗

2 thoughts on “Bedroom story

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.