News! News!

Konst, foto, skapande och kreativitet.. Allt som har med former och färger.. Nu äntligen kan jag meddela att jag nu finns som registrerad fotograf hos Printler där du nu kan hitta ett urval av mina foton. Så himla roligt!!
Tex så jan du hitta foton som dessa..
Mina fotoprints är sådana som jag själv gärna vill ha på väggarna och som jag känner saknas på marknaden. Samtidigt som det är lite läskigt att lämna ut sig där så är det himla roligt och som det sägs.. om det inte är lite skrämmande så är det inte utvecklande.. Gå gärna in på Printlers sida och titta runt, de har väldigt mycket fint!

Tänkte även tipsa om hur du ganska enkelt jan fortsätta att använda sommarplagg in på hösten genom att addera tex lite stickat.. som denna tröja i Cashmere från HM

De vita sommarbyxorna känns genast lite höstigare inte sant?

Kappan är den fyndade vintagekappan jag köpte nyligen.. En dagens outfit i neutrala toner som blir lite roligare med röda accenter på naglar och läppar och ett par statement örhängen..

Nu är nästa steg att se om jag kan få mina sketcher i print med.. ska ta ett litet möte med mitt tryckeri och se vad vi kan hitta på.. så många av er som frågat om de går att köpa,, tusen tack för det., ni anar inte hur glad ni gör mig❤️

Kärlek i mängder

Lina❤️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.