Nya höjder

Säkert har ni hört att om det inte skrämmer en aning så är det inte tillräckligt utmanande för ens utveckling.. lite så är det med mycket.. att starta företag, våga tro på sig själv, på sin idé och sin viljestyrka. Att starta Gröna Gredelina var skitläskigt, en helt ny bransch.. samtidigt som jag visste att jag faktiskt hade något att tillföra branschen, just pga att jag var helt ny i den och kunde se den med andra mer objektiva och nya ögon.. Idag känner jag mig trygg i det jag gör och att vi faktiskt gör något bra på många olika plan. Jag var på medlemsmöte på NOC i dag, en branschorganisation för natural organic cosmetics och pratade med övriga medlemmar, entreprenörer och föreläsare. Vi höll till i Weledas vackra lokaler på söder..

Var inte alls tokigt att sitta där hela dagen och prata skönhet, attityder, trender mm mm. Samtidigt är jag så glad att jag har flera ben att stå på.. så det inte bara blir grön skönhet som det fokuseras på.. som nu när jag äntligen kastat mig in mer och mer i konstens sfär.. känns som en himla rolig, lite läskig utmaning.. ny utsikt, nya möjligheter och nya mål att nå..

Å andra sidan så är konsten ändå något tryggt eftersom jag är född med pensel i mun och i en konstnärsfamilj, har alltid målat, skrivit och skapat ända sedan liten.. men bara för mig själv.. nu är första gången jag lanserar utåt, till er. Det är lite läskigt.. men samtidigt så himla roligt!

Så det känns lite som nya vidder och att det kommer bli förändringar fram över.. bara känner det på mig..

Ibland kan man ju liksom bara få en otrolig magkänsla, insikt ja, vad man nu vill kalla det..

Hur som helst så känner jag mig redo och man kan inte göra mer än försöka sitt bästa sen får det bära eller brista..då har jag iallafall försökt och mer än så kan man inte göra ❤️
Love Lina

7 thoughts on “Nya höjder

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.