Basker

Visst är det förbaskat kul att baskern är het igen..☺️
Hade alltid på mig det när jag var flygvärdinna.. säkert en arbetsskada..haha..men egentligen är det ju den perfekta mössan. Plattar inte till håret och gör inte att du ser ut som att du har en viss gummigrej på huvudet.. inte okej..

Är det inte den perfekta höstaccesoaren?
Den som spar han har inte sant? Grävde fram säkert fyra baskrar ur källaren.. ja jag gillade verkligen dem då.. och nu med för den delen..

Blå himmel över Stockholm idag och jag har varit runt och flängt känns det som men jag känner mig så mycket piggare och energisk nu när jag kört mina pressade juicer några dagar, byter ut frukost och fika, ibland även lunchen mot en fräsch dricka. Passar perfekt när man har mycket på agendan. Bara svepa och köra..idag blev det pressad grapefrukt med ingefära. Går inte att jämföra när man pressar.. blir så magiskt gott. Fluffigt och krämigt😍

Har även hängt om lite tavlor och fixat med nya kuddar i soffan.. jag sa ju att jag fick mer energi haha😂 Älskar mina nya och fina kuddar som du kan hitta hos Sleepo.se

3 thoughts on “Basker

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.