My art

I måndags blev mitt fotogalleri på Printler klar och inte ens en vecka senare har jag även fått upp min online butik med mina illustrationer, sketcher, teckningar.. ja, vad du nu vill kalla dem. Har haft så roligt i helgen och skapat mängder.. det gick liksom nästan inte att sluta..kändes som jag hade år av kreativitet att kanalisera..
Mitt fotogalleri hos Printler hittar du här.

Igår tecknade jag och idag gjorde jag klar shopen,, ja jag är ganska snabb har jag fått höra ibland.. men det är ju så roligt!
Speciellt roligt är det att öva på tekniken som kallas oneline, dvs en enda linje. Det är nog min favorit just nu. Att prova lite olika tekniker och stilar är ju halva nöjet. Har gjort så mycket med olje och akrylfärg och fota gör jag ju i princip varje dag. Så detta kändes så där som när man skaffat en ny kompis och vill leka hela tiden😂
Mina sketcher hittar du här

Men jag hann även med en vända på gymet att handla mat. Hittade så himla fina hortensior hos floristen!

Hoppas din helg varit fin och att du känner dig redo för ny vecka.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.