Missmatching

It all comes down to who Can missmatch the most.. and today I'm to pink to handle😜💗
Måndagar kan se ut lite som jag vill och jag med för den delen.. fördelen med att vara egen.. man kan vara spretig, omatchad, knasig ena dagen och damig den andra.. jag trivs inte i fack och har inte en definierad stil om man inte kan kalla en variabel stil som en egen stil🤔
Den rosa klänningen hittar ni här
Fuskpälsen är från en provkollektion och finns tyvärr inte till försäljning 💗

Idag har jag även jobbat med loggan till Art by Lina Paciello.. får låta dem ligga och mogna lite för att se hur den känns. Hittills gillar jag den.. Älskar att vara min egen och inte känna mig fångad i ett nät.. bara köra mitt eget race. Bästa beslutet efter mina barn så klart, är nog att starta eget. Vara min egen boss. Uppmuntrar och supportar alla som vill starta eget att göra det. Man behöver inte ha allt på plats och kunna / veta allt innan man startar utan det mesta lär man sig på vägen.. och resan är ju som bekant lika mycket nöje om inte mer, än själva destinationen, inte sant?

4 thoughts on “Missmatching

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.