Lövhög

Kan man gå förbi en perfekt lövhög utan att sparka i den så har man för bråttom i livet. Lövhögar finns för att man ska hoppa i och njuta av inte sant?

Checkar ut denna måndag med lite av livets nödvändigheter.. bubbel, blommor och baguette de tre B musketörerna, feelgoodattiraljerna ni vet..

Cashmeretröja är från HM förra säsongen och en favorit..rutiga kavajen är vintage..nätkasse från Gröna Gredelina är perfekta shoppingkassen om du frågar mig😍

Så vad sägs om att vi säger vaffanculo måndag och lever lyckliga i alla våra resterande veckodagar💁🏻 Det var för övrigt min pappas vanligaste råd till mig under min uppväxt och jag tror det var det bästa.. om vi alla sa “screw this” lite oftare kanske vi hade varit lite lättsammare, jag menar på detcsättet att man inte ska ta allt så himla allvarligt, allra minst en själv, lite mer klacksparkar och lite mindre surtant helt enkelt..

Och du gissa vilken emoji?😂
Så stanna en stund och njut av hösten och dess prakt.. snart är alla löv borta så det gäller att ta tillvara på tillfället🕺🏼

1 thoughts on “Lövhög

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.