Prova Middagsfrid influencer middag

Häromkvällen hade vi middag hos Camilla Runberg i samarbete med några olika företag. Ett roligt koncept ooch kul att få träffa ett riktigt färgrikt och härligt gäng kvinnor med starka åsikter och viljor. Kvällen gick ut på att vi skulle prova och laga tre olika rätter från Middagsfrid Ni kan tänka er 8 glada damer som ska laga tre rätter samtidigt i samma kök, ha ha ha kul var förnamnet och mysigt kom strax därefter. De andra godingarna är Anna-Karin, Ninni, Helen, Karolina och Anna. Klicka på namnen för att besöka deras inspirerande bloggar.

Till maten drack vi friskt och gott det alkoholfria vinet Leitz Zero som är en riesling som finns på Systembolaget, en sommelier från Johan Lidby vinhandel hade matchat vinet till vår mat. Så mysigt att sitta hemma hos Camilla i hennes fina hem, det blir ju oftast mycket mer avslappnat när man är hemma hos någon än ute, inte sant?

För mig var det en ordentlig utmaning, det här med att följa recept, eller regler överhuvudtaget är jobbigt för mig. Tycker om att laborera och hitta på i köket. avslappnande tycker jag men jag kan verkligen förstå att alla inte tycker eller tänker som jag och att det kan vara skönt att inte tänka varje dag vad man ska laga för mat osv, att få det färdigplanerat och framför allt slippa åka och handla och bara få det levererat. Perfekt för arbetande småbarnsfamiljer med mycket om sig och kring sig. Vi provade att göra dessa tre rätter: Laxpastan föll på mig och vi busade lite och hällde i lite alkoholfritt vin, vitlök och peperoncini för en extra touch. Just nu kan jag även dela med mig av ett erbjudande:

200 kr rabatt på de två första kassarna. Barnkassen återupptäcker både nya och gamla favoritrecept som går hem hos stora som små. Du kan njuta av att barnen får i sig mycket grönt varje dag och möjlighet att prova på nya spännande grönsaker. Menyn består av kött, fågel, fisk och vegetariskt. Testa 2 kassar och få totalt 400 kronor rabatt. Erbjudandet gäller vid uppstart av prenumeration .

Tror även jag ska gå med vinklubben , jag dricker inte mycket men 1-2 glas vin då och då till mat vill jag gärna ha.

Är ju van vid att vin är en måltidsdryck och när jag var liten gjorde vi ofta eget vin, min familj i Italien likaså. Småskalig produktion av egenodlade druvor.

Så här skriver Lidby: – “I Vinklubben vill vi ta dig ännu närmare vinmakarna och vingården. Vi anordnar dryckesprovningar, middagar med vinproducenterna och seminarier om hur du bäst kombinerar mat och vin. Som medlem får du också möjlighet att köpa viner från även mycket små partier hos våra leverantörer. Medlemskapet är kostnadsfritt och utan förpliktelser. Bli medlem här!

Detta inlägg är gjort i samarbete med Middagsfrid, Himla, Flowery och Johan Lidby vinhandel.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.