Biking basker

Kallt och fuktigt denna måndag.. sån som kryper in i benen ni vet.. kanske för att jag var lite trött också.. men Hey vad är väl en måndagsmorgon om man inte är lite trött..som någon sa.. ringar under ögonen är intressanta för de visar att man levt.. 😆

Så det blev solbrillor på trots avsaknad av sol men är man italienska så kommer man tydligen undan med sånt så bara att passa på..

Plockat fram bikerjackan från Zara och förra året med.. och baskern fick åka på för vem orkar fixa hår en måndag?

Lilla stråväskan är från Gröna Gredelina, tröjan från en provkollektion..älskar när det bara finns ett exemplar av något. Gillar unikt, precis som människor så finns det bara en av varje en av oss♥️

Mamma kom hem från en resa och hade med sig lite magasin och internationell press åt mig.. så nu har jag läst ikapp lite.. det är något speciellt med att läsa utländska tidningar och nyheter som får en att känna sig mer a'jour.. den svenska nyhetsbevakningen kan oftast kännas väldigt smal och onyanserad.. håller ni inte med om det? Nyttigt med andra vinklar och synsätt i vårt mellanmjölksneutrala lilla Sverige..

4 thoughts on “Biking basker

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.