Eyeliner

Har ni någon räddare i nöden? något som ni helst inte lämnar hemmet utan? eller som det känns “naket” utan…jag har mina vingar som lyfter mina lite ledsna ögon, känns konstigt utan eyeliner efter att man använt det så många år..

Under en period hade jag även fransförlängning men oj vad man ångrar det idag.. efter 2 år utan dem så har mina egna fransar fortfarande inte återhämtat sig helt och hållet och idag undrar man varför man överhuvudtaget ville ha de där kråksparkarna.. så lätt att vara efterklok..hmmm

En annan sak som blivit lite a ett signum för mig är röda läppar, resten är inte så viktigt men läppar och eyeliner vill jag gärna ha.

En rosett eller scarf är också en bra livräddare när håret är allt annat än roligt.
Några favoritsmycken till är också roligt om jag hinner med….och kaffe så klart, vem klarar sig utan kaffe.. Har samlat några favoriter här nedan om du skulle vilja ha mer inspiration.

2 thoughts on “Eyeliner

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.