Basker och blask

Vad gör man när dagen är grå och regnet faller ner? bokar date med sötaste Anna-Karin så klart! Vi började morgonen på Busnels samplesale, riktig rusning redan kl 09:00 på morgonen. Hittade en söt kjol som jag hoppas kunna visa er snart.. Sen tog vi en frukost inne på Karla Café..
Bredvid ligger Hattgalleri La violette där vi köpte söta baskrar i ull. Tips tips..
Jag föredrar att handla i småbutiker, man får personligare service många gånger och så känns det mer som att man stöder en mindre företagare, tycker inte ni det? Hattgalleriet ligger precis bredvid Karla Café på Karlavägen och har så fina baskrar i ren ull, kostar bara 179 kr dessutom, himla fynd om du frågar mig..

Det blev en benvit för mig och även halsduken där.. köpte även med mig kastanj tänkte att de passar med champagne. Ingen höst är komplett utan dessa godingar. Eftersom de inte säljs i strut på gatan här i Stockholm så får jag väl göra dem själv…🌰

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.