Ikeahack

Jag älskar Ikeahack, att göra något massproducerat till något eget, dessutom till en bra peng! Hur bra är inte det? Så vad är det som är ett ikeahack med denna bild? Titta noga.. ser du vad det är? Ska vi titta närmare?

Bordet kanske ni tänker nu.. det är ju faktiskt också ett ikeahack som jag gjort för länge sen och som jag skrivit om förut.
Men denna gång är det faktiskt ett ännu lättare hack. Nämligen soffan där . Kan vara en av Ikeas billigaste soffor, dessutom en bäddsoffa. Men den är så mycket bättre än den mycket dyrare soffan vi hade förr. Förutom att den går att bädda ut väldigt lätt så att många kan sitt-ligga i den.. den blir liksom som en extremt djup soffa vilket vi brukar ha ibland vid sleepovers.. över loven eller om någon är hemma sjuk så är det superlätt att ta av hela eller delar ev klädsel (ekologisk bomull😍).
Men vad är hacket nu då?

Jo det är så enkelt som att byta ut kuddfodralen till ryggkuddarna till andra i tex linne så får soffan den där lite lyxiga, avslappnade linnekänslan. Jag har även köpt till fler kuddar i mindre storlek än de som följer med soffan i samma vita linnetyg. Just nu har jag blandat några i bomull med några i linne. Känslan och utseendet på soffan förändras på 5 min och ser ut som det kostat minst 10000kr mer..

Lägger du dessutom på en härlig och lyxig pläd som tex denna från Classic Collection så får du ändra mysigare känsla♥️

3 thoughts on “Ikeahack

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.