Så kan du styla en gul kjol och lysa upp en mörk november

När gult är allt annat än fult.. titta bara på denna kjol..! Blir glad bara av att se den.. och nu ska den få lysa upp den mörka novembermånaden.

Supermjuk och omlottkjol dessutom! Så bekvämt.. har svårt för obekväma kläder.. visst vill man att det ska vara fint men ingen ser fin ut i något som är obekvämt..För att tanka ännu mer sol så tog vi en tur till Medelhavsmuseet.. så vacker byggnad.. taket, ljuset, rymden och stuckaturen gaahh🙌🏻 och cafét är som ur en gammal film.. Café Bagdad.. finns ju en film som faktiskt heter så..
November är tyvärr inte en favoritmånad för mig men jag har bestämt mig för att den kommer bli bra och jag ska försöka fylla den med så mycket vitaminer och ljus ( mest inre ljus..😜) som jag bara kan men vi startar så här!

3 thoughts on “Så kan du styla en gul kjol och lysa upp en mörk november

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.