8 snygga stövletter du inte får missa.

Hur mycket jag än älskar oktober så är månaden slut och november är som jag tidigare påpekat inte riktigt en favorit hos mig men jag har ändå bestämt mig för att jag ska göra månaden bra, en egomånad, tänka så mycket på mig själv och min hälsa så mycket som möjligt på flera olika plan. Jag menar mat, träning, egentid, skämma bort mig lite extra. En annan sak som piggar upp och gör mig glad är skor, i detta fall stövletter.. kanske för att jag är italienska, vet inte men tycker det är roligt med just skor. Jag gjorde en rensning för ett tag sedan, sålde, gav bort och resten var ganska slitet eller så har min dotter tagit dem. Finns både för och nackdelar med att ha samma storlek som tonårstjejen i familjen..Hur som helst så ser skoutbudet roligare ut än på länge just nu och jag har samlat ihop en lista på 8 favoriter som jag gillar just nu i olika prisklasser och som passar innan snön kommer..

Så snyggt med lite kortare byxor och till längre klänningar.. jag hittade ett par inne på Mango som jag slog till på, klicka så kommer du direkt till produkten.

Dessa bilder är från Mangos hemsida, gillar verkligen deras nya linje, tror de har hittat sin grej efter några års vilsenhet.. så mycket fint just nu..

Så kul med lite nytt så här på en fredag, nya riviga koppar blev det visst med.. älskar hur fulsnygga de är och de ger mig sådana härliga retro-Donatella-oldschool-Miami-vibbar att jag bra var tvungen att ha dem 🙂

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.