Att ta sig egentid och må bra denna höst

Jag fortsätter mitt feelgoodnovember med att fånga lördagens solstrålar och njuta av väder och mysigt sällskap. Att bara få eller ta sig tiden att kunna flanera, prata, se och njuta av små björklöv som dansar i luften..

Vi har lapat både sol, positiv energi, kreativa tankar och så kaffe så klart.,

Vi ha även hunnit med att spana in lite vintagebutiker och hittade några godbitar som jag ser fram emot att dela med mig utav till er. Så himla roligt att handla vintage, gillar skattjakten och det där tillfället när man hittar ett unikt plagg som passar perfekt och som inte massproduceras. Så bra på så många plan.

Älskar sådana dagar när man unnar sig tid, inga andra måsten utan bara kunna fokusera på personen man har framför sig♥️ att prata och vara med andra kreativa personer är guld och Ninni är så full av idéer som mig själv.. glöm inte att spana in hennes supersnygga och inspirerande blogg här .. Hoppas er dag varit fin med🍂

4 thoughts on “Att ta sig egentid och må bra denna höst

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.