Svårt att få till den där coffeetable stylingen? Följ mina tips här.

Har du svårt att få till ditt soffbord så där nonchalant och lagom snyggt? Då har jag några tips till dig som enkelt löser problemet. Jag tror att man ofta gör misstaget att man inte inte blandar tillräckligt många former.. tex att allt är runt eller kantigt. Eller så har allt ungefär samma höjd.. då brukar det kännas lite platt, som att något saknas.. Tex på bilden här nere., den är hyfsat harmoniskt med blandning av högt, lågt, runt och kantigt men det saknas något levande., tex blommor..

Här är en annan variant., tänk så här..:

1 En trave större böcker
2 Något högt
3 Ljus
4 Något personligt
5 Något levande

Utav dessa så får du gärna mixa mellan runda och kantiga former för harmoni. Det är egentligen allt, men sen kan du du tänka vissa färger eller att de ska vara neutral toner som går ihop eller kontrastera med olika färger för effekt..

Tex på bilden ovan är det lite för många runda former.. runda ljus, rund bricka, rund kruka men höjderna är bra..
Damma ”regel” fungerar även för skåp och sidobord.. som bilden nedan tex.. fen är mer harmonisk.. vi har böckerna, något högt, något runt, något personligt och något levande och färgerna håller ihop..ser ni skillnaden?

På bilden ovan saknas något högt.. och den nedan är mer harmonisk..

Vad tycker ni om sådana här tips? Vill ni ha mer sånt?
Kram

2 thoughts on “Svårt att få till den där coffeetable stylingen? Följ mina tips här.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.