7 snygga kamel kappor från 500kr

En räddare i nöden och en livskamrat värd att investera i.. så ser jag på kamelkappan. En klassiker som står sig år efter år när trender kommer och går. En perfekt kamel kappa för mig är inte för snäv men inte heller alltför vid, har en neutral krage och inga ”konstiga” detaljer som man snabbt tröttnar på och som gör att kappan känns passé. Så neutral som möjligt och jag lovar det är inte tråkigt. Den får allra helst vara i 100% ull så den värmer och håller formen. Mixmaterial är billigare, men brukar också se billigare ut och risken är att kappan åker ut efter en säsong och du köper en ny och då är den inte billig längre..
Jag vill att den har knytband i midjan och fickor.. Efter detta är jag nöjd! Men det är inte alltid lätt att hitta denna perfekta ekvation tyvärr. Jag hat letat länge och har precis hittat en ny bästis!

100% ull och helt underbar hittade jag denna på Beyond retro. Jag har gett den en minikemtvätt med ullspray från Gröna Gredelina och strykt den med ångstrykjärnet för att fräscha upp kappan.

Eftersom denna kappa var one of a kind made in the USA så har jag kammat nätet på de snyggaste kamelkapporna just nu olika prisklasser från 500kr och uppåt.. här kommer de♥️

Styla gärna med sneakers för avslappnad look

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.