Acadermia 2017. Att ställa ut; tankar och tips

Skönhetsmässan numero Uno är igång och jag är med för första gången i år med mitt varumärke Gröna Gredelina. Jag och Alexandra har fixat med monter, piffat och fixat.

Jag har designat monter, display och allting själv och Alexandra är superduktig på att placera produkterna fint och strategiskt. Jag känner mig nöjd med årets monter faktiskt., för även om det är första gången på Acadermia så är vi ändå vana vid Stockholmsmässan efter några omgångar med Formex.. man lär sig något varje gång.

Jag ordnade även en liten myshörna för oss inne i montern med frukt, dricka, snacks och en puff för att vila fötterna.. Fina kudden är från Sleepo och en av Classic collections nyheter. Så fin.
Bordet från Ikea med fronter i Art Deco stil från bästa Stickyfront passade också bra in!

Idag har jag inte hunnit gå runt så mycket eftersom det var ganska mycket att göra och bara jag och Alexandra., men imorgon lördag är vi ett helt gäng så då tänkte jag även passa på att prova någon ny naturlig behandling. Det kan ni följa inne på min instastory.. Så glad över att vi valde monterpaketet med färdigmålade väggar, matta och städning, väl värt det att slippa göra själv.
Många utställare missar helt och hållet utställarloungen, jätteskönt att gå dit och vila lite från sorlet, egna toaletter, kaffe och kaka. Snällaste säkerhetsvakten heter Sebastian, och lägg gärna material i pressrummet till pressen..
Vad mer? Gud har pratat med så mycket folk att man blir snurrig., men Maria Forssen kom förbi och intervjuade mig för sitt senaste projekt Smarting, där kvinnor delar med sig av erfarenheter, tips, råd och kunskap. Jättefint projekt och snart kan ni även se mitt klipp hos dem♥️

1 thoughts on “Acadermia 2017. Att ställa ut; tankar och tips

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.