Att mixa neutrala toner och naturliga material

Naturliga material vinner alltid över andra enligt mig. Om jag får välja så föredrar jag material som bomull, linne, ull och siden.. De är fina även om de skrynklar sig lite, de låter huden andas och faller finare.. speciellt om de är i fin kvalitet. Vårdar man dem rätt så håller de även en mindre evighet.
De värmer när man fryser och svalkar när det är varmt.

Att mixa olika neutrala toner är också en favorit..som idag.. benvitt, kamel, grått och svart.
Sköna skor till det som fungerar bra på mässsn., apropå mässan så har vi nu ställt ut på Acadermia och fredag, lördag och idag söndag. Gud vad man pratat, knutit kontakter och även kommit på nya idéer, bästa mässan på länge!

Avslutade kvällen och helgen med hämtsushi och fira farsdag.. trötta men så himla nöjda!

1 thoughts on “Att mixa neutrala toner och naturliga material

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.