Sharing is caring, en intervju med Smarting.se

Måndag fast det känns som torsdag, allt ställs lite på ända när man ändrar sina rutiner som när man varit i en mässbubla hela helgen. Är väldigt nöjd hittills med mässan på Acadermia och jag blev även intervjuad av Smarting is caring. Smarting is sharing är ganska nytt och vad de vill är helt enkelt att vi delar med oss av vår kunskap och våra erfarenheter med varandra, ett slags kvinnligt nätverk online. Jag blev intervjuad av Maria Forssén som är en av de tre grundarna. Maria har även grundat nätverket Shenet och en mängd andra projekt. Hur som helst så kan du se intervjun här nedan.

Många intryck efter helgen om ska sorteras in, skulle behöva post-it lappar till hjärnan!

Så ikväll blir en lite lugn kväll hemma, ska njuta av nystädat och nytvättat hem och puffa kuddar!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.