Äntligen bokat biljetter hem till Spanien

Varje januari brukar vi åka hem till vår lägenhet i Spanien, ni vet.. vila lite, lapa sol, promenera vid strandpromenaden och tömma brevlådan. Se till så att allt ser bra ut.. Jag brukar alltid vara ute i god tid med att köpa flygbiljetterna men i år har alltid något annat kommit emellan. Så äntligen igår fick jag lite tid över och bokade. Så himla skönt. Älskar att veta att jag har en reda att se fram emot. Speciellt när den är till vårt hem i Spanien där jag verkligen kan vila. Jag bokade mina biljetter här
Längtar så mycket efter vårt lilla strandhem.. här kommer några bilder därifrån, ni vet såna som man har i mobilen och bläddrar fram ibland när vädret är liiiite för trist här hemma hahaha😂

Sponsrat inlägg i samarbete med Flyg nu.

2 thoughts on “Äntligen bokat biljetter hem till Spanien

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.