Min lista på finaste julstjärnor i butik just nu

Två veckor till advent.. Så mysigt när man tänder de första julljusen, adventsstjärnor och köper hem amaryllis.

Jag är nog traditionell av mig när det kommer till jul så jag brukar vilja ha upp iallafall adventsstjärnor till första advent och kanske någon julig blomma, nedräkningen till jul är nästan bättre än själva julen i sig. Vi brukar ändra lite på julpyntet här hemma från år till år, et år är det rött, ett annat guld eller vitt så jag har några boxar med julpynt som är färgkodat och så mixar jag mellan dem tex ett år kanske är helvitt men nästa är vitt och guld. Så jag har min bas som jag kan mixa mellan. Men något litet nytt julpynt brukar tillkomma varje år. I år blev det nya adventsstjärnor..

Jag har samlat mina favoriter som finns i butik just nu, här kommer de..

I år tycker jag om vita, transparenta julstjärnor, men även med inslag av brända toner, grått och beige. ..som dessa fina..

Så jag har suttit i vintersolen med lite kaffe, filt och päron och försökt planera in lite jul, har inte riktigt hunnit fundera över det men efter julminglet på Svenskt tenn så kom jag igång lite..

Älskar min lilla fikaplats framför köket och försöker njuta av den så ofta som möjligt, det krävs inte så mycket egentligen.. bara öppna köksdörrarna och sitta ute när solen tittar fram.. det gör så mycket för humöret..

Kram på er nu måste jag åka och köpa adventsstjärna ha ha ha

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.