Sticky Ikea hack goes art deco

Handen upp alla som har en malmbyrå eller bestå hemma som slukar allt och är bra på alla sätt och vis men som man gärna skulle vilja sätta egen prägel på..
Nu är det lättare än någonsin med Stickyfront.se..
De har måttanpassade och färdigskurna fronter men man kan också beställa efter egna mått eller göra som jag.. sköra dem så de passade mina luckor..

Det var jättelätt att sätta på dem och de känns lite tygaktiga, fin struktur på dem och gör att torka av så passar även i tex barnrum.. de har massa olika färger och mönster😍. Jag valde denna (MAGNIFICENT AUDREY) som ger väldigt mycket art deco vibbar.. så detta är del två i min Serie om hur du lätt skapar art deco stilen.

Jag har lekt med abstrakta, roliga former och mönster i allt från spegeln, fronterna till starbursten..

Ett otroligt smidigt och enkelt sätt att förändra och ge möblerna längre livslängd istället för att köpa nytt när man tröttnat..big like på det..
Här kommer före och efter bild.. det bästa är att om man tröttnar så tar man vara bort fronten utan att luckan tagit skada!

Kram på er♥️

4 thoughts on “Sticky Ikea hack goes art deco

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.