Sneakers peak på vårens nyheter från bl a Jonathan Adler

Det var vinterväder idag så min gamla mössa åkte fram och klänningen är från Gina Tricot och finns i butik nu! En vintrig kontrast mot våren hos Studio St Paul och deras pressvisning inför våren. De har/ representerar flera olika märken, bl.a. Jonathan Adler så här kommer lite bilder på saker som fångade min uppmärksamhet..

Nytt porslin och så fint soffbord

Sen sprang vi från våren in till julen och granar inne på Mood och smålandsgranar som leverera ekologiska granar hem till dörren!

Sen hann vi även klämma in ett til event för D brand och Tigerbalsam så jag tyckte vi var väldigt effektiva.,

Jag hann även med en stund på kontoret, två möten och hämta upp paket för kommande samarbeten så jag känner mig väldigt effektiv idag😅

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.