Årets finaste adventsljusstake

Årets adventsljusstake 🕯
I stolt samarbete med Newporthome vill jag bjuda på lite torsdagsmys✨ Hur fin är inte denna ljusstake? Den finns bara i 300 exemplar.. var och en är numrerad och kommer med certifikat 😍Jag gillar ju sånt här som inte är massproducerat, att ha något lite mer unikt. Något att vårda och känna lite speciellt för. Jag är helt säker på att vi kommer se mer av sånt.. småskaligt och hantverkarmässigt i finaste kvalitet. Niklas Liljeblad är det som skapat ljusstaken Asteri för Newport. Jag tycker det är så viktigt att vi bevarar och stöder våra gamla hantverkstraditioner ♥️Jag har nr 125😍

2 thoughts on “Årets finaste adventsljusstake

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.