Att matcha vädret i grått och beige

Spännande dag idag, livet som entreprenör är verkligen aldrig tråkigt och det är precis det jag gillar. Har precis varit på ett möte som jag tror kommer vara väldigt givande och utvecklande för mig och oss på företaget. Tror jag har en spännande tid framför mig och jag ser verkligen fram emot allt som surrar och sker just nu..

Känner mig på språng och önskar att jag kunde säga vad det är som sker men måste avvakta lite tills alla bitar faller på plats. Hursomhelst så tänkte jag bjuda på en dagens outfit.. en klassiker som funkar jämt. Svarta byxor, sneakers och grått och beige i total neutral harmoni som dessutom matchar dagens väder rätt så perfekt!

Vi kan kalla det en ”på språnget look”
Är ni redo för black friday förresten? Jag tänkte passa på att klicka hem lite julklappar så man slipper stressa i handeln sedan och dessutom kanske spara en slant. Kommer att lägga upp lite kampanjer och erbjudanden ikväll och under helgen på instagram så håll utkik där.
Kramis

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.