Legday

Det har varit segt med träningen senaste 2-3 veckorna.. ett diskbråck i nacken och sedan seg hosta har gjort det svårt att träna men idag kände jag mig hyfsat bra.. körde mest styrka och passade på att ta en riktig legday.

Gymväskan har stått packad bredvid dörren och gäckat mig tillräckligt länge.. så jag tog en grön smoothie sen åkte jag och Alma till gymet.

Kändes bra att starta nya månaden så, mår ju tusen gånger bättre när jag tränar.. Hur gör ni under december? Släpper ni allt och frossar i pepparkakor, lussekatter och knäck? Eller är ni nyttigare än så?

Nu gäller det bara att månaden får fortsätta så här..tuff uppförsbacke i januari annars..

En tanke om “Legday

Lämna ett svar

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.