Legday

Det har varit segt med träningen senaste 2-3 veckorna.. ett diskbråck i nacken och sedan seg hosta har gjort det svårt att träna men idag kände jag mig hyfsat bra.. körde mest styrka och passade på att ta en riktig legday.

Gymväskan har stått packad bredvid dörren och gäckat mig tillräckligt länge.. så jag tog en grön smoothie sen åkte jag och Alma till gymet.

Kändes bra att starta nya månaden så, mår ju tusen gånger bättre när jag tränar.. Hur gör ni under december? Släpper ni allt och frossar i pepparkakor, lussekatter och knäck? Eller är ni nyttigare än så?

Nu gäller det bara att månaden får fortsätta så här..tuff uppförsbacke i januari annars..

1 thoughts on “Legday

  1. sammetochsand says:

    No no no här släpps det inte på träningen bara för att det är jul inte. Hur skulle det se ut! 😄 Dessutom är det ju så att många gör just det och då har man ju nästan gymmet för sig själv ibland. 💪❤

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.