Mysig morgon i gråa toner

Första advent och vi får göra det mysigt och stämningsfullt även om vi inte har ett vitt täcke på marken.. Ett extra gosigt moodboard perfekt för en söndag.. Har ställt upp lite stjärnor i fönsterna, tycker om när de står lite på kant istället för att hängas upp..

Det krävs så lite för att skapa stämning inte sant? Lite blommor och en stjärna.. man behöver inte gå ”all in” om man inte vill eller orkar.. jag känner mig ganska nöjd så här hittills. Vi smyger nog in lite annat allt eftersom men stressar inte..

Hoppas ni får en fin 1:advent, krama varandra och ös på med kärlek och gos♥️

6 thoughts on “Mysig morgon i gråa toner

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.