Sofflock eller gymchock?

Jul, mys och gottis är helt underbart men det finns en gräns för hur mycket jag klarar av.. det kliar i kroppen, vill vidare, nästa grej, nästa steg. Mål i sikte, tar sats..

Jag har gjort gröna smoothies till frukost även under julen vilket jag tror hjälper till att hålla energin och motivationen på bra nivå.. under hösten har jag från och till känt mig trött och jag vet att det är för att jag tränat för lite. Därför tänkte jag avsluta året med att komma igång på riktigt igen. Så skönt att känna att viljan finns där och att stegen blir lättare.

Någon annan som känner sig pep? Är det sofflock eller gymchock som gäller för dig?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.