Sisal, jute och sjögräs

Tillbaka till sisal.. ja det blir nog så. Idag plockar jag upp min matta från källaren igen.. den jag köpte när vi flyttade in i villan men som fått bo i källaren ett par år.. det kliar i fingrarna att fixa om här hemma och det mesta tyder på att jag går tillbaka till det enkla. Älskar strukturen, värmen och det levande i dessa mattor.. så eleganta i sin enkelhet och passar i så många olika miljöer.. allt från stram city stil.. som här i den klassiska Slettvoll bilden..

Eller mer avskalade retro modernism

Eller varför inte á la Paris chic?

Fotar och lägger upp när jag är färdig här hemma.. vilken stil gillar du mest?
Mina mattor är från Ikea men även Sleepo har en riktigt snygg jutematta här och nu med rabatt om du använder kod julmys20

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.