Göra egen spegelkub

Ingen har väl missat de snygga spegelkuberna som syns lite här och var..?
Jag har sett flera varianter på att göra en själv och tänkte jag skulle testa.. om ni vill se hur jag gjorde min så kan ni fortsätta läsa..

Jag köpte speglarna Lots från Ikea, 4 st för 69kr
och så använde jag en trälåda jag hade i källaren från en gammal Jyskmöbel (sittbänk)

Jag använde den dubbelhäftande tejpen som följer med speglarna och ett keramik/glaslim från Panduro.. jag hade turen att lådan var i exakt samma mått som speglarna så jag behövde inte anpassa något.. tog extra lim i fogarna.. jag hade en spegel över från min spegelvägg så jag behövde bara köpa ett set om 4 st men det går åt 5st speglar. Jag har sett en del andra diy som snickrat ihop en box med rätt mått.. men om man har tur som jag så hittar man en låda med rätt mått.. är ett ganska vanligt mått tror jag och det gör inget om lådan inte går hela vägen upp. Min låda nådde halvvägs upp på spegeln men det räckte för att ge stabiliteten.

Blev så nöjd att jag bara vill ligga här bredvid och räkna regndropparna som faller.. ser ni att jag bytt matta med? Den jag hade i källaren och flyttat upp igen. Har förändrat känslan i vardagsrummet med saker jag redan hade hemma. Man behöver inte alltid köpa nytt bara för att man vill förändra…

3 thoughts on “Göra egen spegelkub

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.