Maxiskjorta

…eller är det en klänning? vet inte och inte spelar det så stor roll heller.. vi försöker maximera våra dagar här nere så det passar bra vilket som..

Jag älskar vita krispiga skjortor och detta var inget undantag..hittat på rean här nere i Spanien.. faktiskt ett tips.. vita skjortor, t-shirts och linnen köper jag nästan alltid på rea.. spelar ingen roll vilken kvalitet eller pris det är från början, de blir alltid solkiga.. så lika bra att köpa dem på rean tycker jag. Bra basplagg som inte blir direkt omoderna heller..

Espadriller från Zara förra säsongen och tygkassen från Ikea för 10kr är ju barast snygg om du frågar mig!

Förresten kommer ni ihåg kvinnan jag mötte på metron här nere häromdagen? Vi träffades igår över ett glas rött och våra jämngamla döttrar fick träffas.. mysigt.. som en liten småstad här i San Juan. Vi har även hunnit fixa lite i lägenheten.. skriver mer om det imorgon.. kram så länge🤗

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.