Bilder från mitt hem i Spanien

Vi har varit nere en vecka.. tömt brevlådan, fixat och ordnat lite ärenden samtidigt som vi så klart njutit av lite strandpromenader och sol.. varje gång vi är här blir jag så glad över att vi köpte denna lilla lägenhet för snart 10 år sedan.. tiden flyger..varje resa ner fixar jag ngn liten sak..som nu när vi satt upp lampan jag tog med mig ner på flyget..

Tavlan målade målade jag förra gången vi var här..
Lampan är en Serge Mouille som jag trånat efter länge.. tycker den blev jättefin här tillsammans med mina Bauhaus stolar som jag fyndade på loppis.. gillar att det får växa fram lite långsamt med olika fyndade och ihopsatta möbler och objekt.. lite design, lite nytt och lite vintage..

Zebra på sisal kan aldrig bli fel om du frågar mig.. det gröna marmorbordet är också ett vintagefynd..

Vi fick även upp sänghimmeln från Ellos som jag släpade med mig.. hade mer inredning än kläder med mig.. men så blir det när man har eget boende haha

Svårt att fota här inne då vårt sovrum är så litet.. rummen i Spanien är ju generellt väldigt små.. men jag gjorde så gott jag kunde..

Det blev så ombonat och mysigt.. som en koja nästan..

Sänggaveln gjorde vi för flera år sedan på strandplank.. tröttnar aldrig på den..

Att ha lägenhet här som man kan låsa och lämna passar oss bra när vi inte är här så ofta som vi önskar.. men så småningom ska jag ha ett litet hus med citronträd och utsikt över havet.. har visualiserat det och därmed kommer det att hända.. så är det.. lovar att det funkar haha

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.