Cleanse & matchasmoothie som faktiskt är god

Börjar mon söndag med en cleanse.. eller detox.. när jag tänker detox så tänker jag mer som en boost, en hjälp till nystart snarare än att jag ska rensa ut kroppen på gifter osv.. jag äter väldigt balanserat och hälsosamt året runt men ibland tar jag några dagars fastande eller extra nyttigt.. som nu.
Jag testar Renew Life och deras paket 7 days rapid cleanse, det är två typer av tabletter superpackade med grönt och nyttigt som ska tas på fastande mage med ett stort glas vatten på morgon och kväll.

Det medföljer även massa recept och tips om man känner att man behöver något mer handfast att följa.. jag har ju tidigare drivit ett home-delivery-juice-detox-företag och läst både näringslära och fitness så jag känner mig ganska bekväm med vad jag ska göra och inte.. men tipsen som medföljer är riktigt bra!

Jag gjorde denna matchasmoothie till frukost som blev riktigt god.. för er som brukar dricka matcha vet att det har en lite speciell smak.. vet inte om jag gillar eller avskyr Hahaha men denna smoothie blev iallafall riktigt god.. så här gjorde jag..

Ca 2 dl mandelmjölk osötad
1tsk hela linfrön
1msk valnötter
1tsk matcha
En näve fryst bladspenat
3/4 dl fryst mango

Kör allt i mixer, häll upp och njut!

Detta inlägg är ett samarbete med Renew Life du hittar flera bra detoxtips och recept på deras sida♥️

1 thoughts on “Cleanse & matchasmoothie som faktiskt är god

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.