Back to business

Skolstart och tillbaka till jobb, ska bli skönt att vända tillbaka på dygnet och slippa barn som klättrar på väggarna haha.. nej så farligt har det inte varit faktiskt, antar att även de blir större och inte har samma behov av underhållning som förr.. vi har myst och vilat i Spanien så barnen kände sig faktiskt superpeppad på skolstart igen. Kul 🙂 för mamma järvar inte lika pigg haha..

Men efter några kaffe bar även jag igång..
Apropå barnen så är min minsta plutt 8 år och vi behöver fixa hans rum lite, han har inget skrivbord och dåligt med förvaring, dags att rensa ut leksaker och ordna ett rum som är lite mer anpassat för en större pojke. För varje lov och ny termin märker man hur de växer och förändras, Angelo har verkligen ”växt” under detta jullov känns det som. Så nu letar jag lite inspiration till honom, så roligt för han har haft det likadant under flera år då han inte har velat ha någon förändring men nu är han redo♥️
Allt har sin tid.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.