Pojkrum

Angelos pojkrum har fått en liten makeover, det har sett detsamma ut sedan flera år.. då var han två, nu är han 8.. det var dags med andra ord. Jag satt och scrollade igenom instagram när Angelo som kikade över min axel bad mig stoppa och scrolla upp igen.. han hade sett ett sånt fint pojkrum inne på @interiorbymathilda. (in och följ henne förresten )
Han hade inget skrivbord och det var fokus på leksaker.. vi ville ändra det till mer mys men även med en stor bordsyta att bygga lego på samt göra läxor. Ett rum som passar en större pojke helt enkelt.

Det roligaste är att jag inte spenderat en enda krona.. det blev ett gratis remake. Som skrivbord tog vi plank som blivit över från terassen. (När vi bytte till köksdörrar istället för fönster i köket kapade vi denna del, färdig patina och allt) Det var en hel ”skiva” som passade perfekt så jag behövde inte kapa eller något. Flyt! La den ovanpå de två skåp han hade i sitt rum sedan tidigare ( från Ikea) separerade dem bara så han skulle få plats med stolen.

Jag älskar att skivan har lagom patina och blivit grått av väder och vind. Svårt att köpa det utseendet.

Tog en sväng ner till källaren och hittade mattan ( även den fr Ikea, hade den i köket förut).
Kuddarna är från Day, Lexington och Lovely Linen.
På tavelväggen finns foton på Angelo som jag tagit, gammalt tennisracket, lite bilskrot mm

Nattduksbordet har Eddie gjort av en gammal motor, tycker det passar perfekt i ett pojkrum..

Väckarklockan fick Angelo i julklapp och han blev jätteglad, den finns på Claes Olsson, trumpinnen är ett av Angelos många strandfynd..
Och så målade vi ens väggen grå, hade färg som blivit över från ett annat rum, det räckte precis till fondväggen.
Här kommer ett två före-foton förutom att jag hann lägga på planket på skåpen.. glömmer allt fota ”före” suck..
Det bästa är att han är såååå nöjd! Jag pysslade under två kvällar efter jobbet och är faktiskt himla nöjd. Det handlar sällan om hur mycket pengar man spenderar utan snarare hur mycket kreativitet och omtanke man lägger ner.. inte sant?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.