Spegelpiedestal

Jag har fyndat igen..! Mitt kvällsnöje är googla runt på auktionssighter och bland kan man hitta riktiga godbitar. Just dessa hittade jag inte själv utan fick tips av en er på instagram. Visst är det härligt hur vi kan använda sociala medier till att tipsa, inspirera och hjälpa varandra♥️
Det var bara jag som budade på dessa spegelpiedestaler så jag fick den under 200 kr.. så glad, dels för att jag hittat något ganska unikt som inte massproduceras men även för det låga priset så klart.
Det var tre stycken totalt, även om bara två är med på bilden.. har inte stylat dem riktigt som jag vill men ville så gärna dela med mig av mitt senaste fynd.

En ny stil och önska börjar ta form här hemma, enklare, mer avskalat, lite ljusare, lite mer konst och klassisk design och det känns helt rätt, en slags soft blandning mellan minimalism och klassisk inredning..
jag har även hunnit med att intervjuas i podden Oredigerat, avsnittet kommer om ca två veckor.. jag hojtar till när det är uppe för er som lyssna det..

Det var kaos i stan idag, inte bara snökaos men massa polisavspärrningar.. vet fortfarande inte vad som hade hänt..men det tog en mindre evighet att ta sig runt idag,, alltså mer än vanligt..men för att skydda mig mot snöovädret hade jag basker, skipants, ulltröja och päls ( vintage fr min gammelmormor)

Jag hann även med en fika med Camilla Runberg för lite planering, springa på Judita ( ni följer väl henne? Från Newport.. så kul när man träffar instavänner irl 😍
Sen blev det gym utan skor då jag glömt dem men men.. det gick ändå.. körde kettlebells och massa mage. Bra så. På vägen hem sprang jag in på en second hand affär och hittade en jättefin stringhylla för 600kr sånt flyt! Har haft en stringhylla på min ”lista” ett tag, säger ju att man ska visualisera det man vill ha så kommer det mer eller mindre till en! Den kommer bli jättefin i Angelos rum med några av hans favoritsaker. Så glad.

2 thoughts on “Spegelpiedestal

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.