Hallen före och efter + budgettips

Från mörkgrått till mjuk nougat.. ja så blev det när jag valde att måla om i hallen igår. Det blev för mörkt med den mörka gråa färgen. Nu välkomnas man av ett mjuk och krämigt fluff när man kommer hem. Bra så. Vill ni se hur det blev?

Alltid lite trixigt att få till bra bilder i hallen men ni får en idé iallafall..

Panelväggen i trä kommer vi att täcka över så småningom men jag målade med i väntan på det..

Blev mycket mjukare nu.. så här ser det ut från hallen..
Gillar begreppet soft minimalism, tycker det stämmer väldigt bra in på vad jag gillar just nu.

Hallbordet fick en liten makeover med.. bytte lampa, blommor, böcker.. ni vet flytta runt på saker.. har inte köpt något nytt förutom färgen då så klart.. att ändra färg kan göra så mycket för ett rum.

Och Trollhassel.. så fint.. tillochmed namnet är fint.. gardinen får vi se om den blir kvar eller inte.. lite mysigt under vintern men ärligt talat så var det ett försök att dölja det hemska dörrvredet.. fyyy vad jag avskyr det.. jättepraktiskt och säkert kodlås bl.a. bl.a. bl.a. men shit.. måste de vara så hiskeligt fula? Blää Men då går det när mannen får bestämma.. för mig går ofta det estetiska långt före det praktiska.. men jag uppskattar när de går hand i hand.. sk design😌

Sen några förebilder.. så dålig på det.. glömmer alltid det. Har så bråttom med att börja.. Ni som följer mig vet väl på ett ungefär hur det var? Mörkgrått.. hann ta ta dessa iallafall.
På bilden till höger har jag börjat måla som ni ser ha ha ha när jag kom på att jag kanske skulle ha en förebild.

Om ni undrar över vilken färg jag använt så är det ett riktigt kap, ett budgetfynd. Färgen Nougat är en av Rustas nya färger, dessutom Svanenmärkt!

2 thoughts on “Hallen före och efter + budgettips

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.