Lördagsfrukosten och 1 tips

Finns det något härligare än en ledig lördag, första kaffen och en riktigt god frukost? Hela helgen ligger framför en och man slöläser en favorittidning?

En god frukost för mig är inte den onyttiga varianten.. kanske för att jag ätit så hälsosamt under så många år att smaklökarna förändras.. vad vet jag..? Jag har ju börjat testa något som kallas carbcycling.. har ni testat? Man äter kolhydrater i olika mängder på olika dagar.. vilket är lite av en utmaning för mig. Jag har ju ätit enbart kolhydrater från frukt under så många år att det känns lite ovant att äta saker som ris, fullkorn osv. Men det är bra att överraska kroppen då och då för det är just när man äter likadant som kroppen någonstans slutar reagera och man hamnar på en platå. För mig handlade det mycket om att jag många gånger även åt alldeles för lite vilket gjorde att kroppen mer eller mindre ställer in sig på svält och inte släpper ifrån sig något fett..
Så nu äter jag mer och tränar mer.. vi får se hur det går..

Knäckemacka på rödbeta, med havrespread och gurka.. Gott!!
Och så vill jag tipsa om att spetsa er havregrynsgröt med tex vaniljprotein. Det blir så mycket godare samtidigt som du håller dig supermätt länge.
Så mitt tips till dig är dels att testa carbcycling och att prova hälla i lite protein i gröten för extra umpf!! Massa energi och resultat får du på detta sätt promise!

Puss på er och njut av lördagen!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.