Furu är inte längre fult

Om du hade sagt till mig för några år sedan att en byrå i furu skulle stå högt upp på min önskelista.. (gärna med lite patina) så hade jag nog skrattat åt dig.. japp det är sant men som med det mesta så kommer allting åter..
Efter år av stram minimalism, högblanka ytor ( som känns ganska 2006 nu) kalla grå/vit/svarta färger så är det ganska skönt med något varmt, matt och mysigt. Har snurrat in helt på mer naturtoner, trä, rotting, bambu, lerkrus och rökfärgat glas är några saker som jag gissar att det inte bara är jag som gillar just nu.. om inte så kommer ni nog det snart haha

Så gissa om jag blev glad när jag sprang över en byrå på second hand för 175kr (tydligen är det än så länge bara jag som vill ha furumöbler 😜
Den var exakt så sån jag ville ha den; tre stora lådor och två små upptill OCH dessutom helt rätt mått för min hörna! Helt galet vilken tur jag har!

Och klämmor.. 1998 eller 2018? Hade sån i håret jämt när vi nere på Sicilien om somrarna.. jag och kusinerna tävlade om vem som hade snyggaste klämman!! 🙂

En annan sak jag märkte imorse när jag lämnade Angelo i skolan kl 8:00 var att det är ljust nu på morgonen!! Tog dessa bilder strax efteråt hallelujamoment🙌🏻

Tänk er att snart går vi med öppna skor igen! Så härligt..

Blev så glad att jag köpte de hårigaste blommorna de hade inne på Hemköp på vägen hem 💜
Önskar en riktigt härlig fredag mina go’bitar
Kram

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.