15 saker du inte visste om mig + 1

Jag fick frågan om jag inte kunde berätta 15 saker om mig själv som ni förmodligen inte visste och självklart ställer jag upp på det, lite klurigt när det väl kommer till kritan, känns lite egotrippat att babbla bara om sig skälv men antar att degvätskan det som är utmaningen.. haha men här kommer min lista på 15 saker om mig + 1 bara för er som orkat ta er till bloggen ♥️, är ni med?

 • Jag började jobba när jag var 11 år, 3 dagar i veckan efter skolan, det lärde mig respektera och värdesätta pengar.
 • Jag har bott i följande länder, Italien, Schweiz, Spanien, Chile och Venezuela (min man är venezolan)
 • Jag har doktorerat i spanska för jag visste inte vad jag ville plugga och bestämde mig för att läsa spanska tills jag kom på vad jag ville läsa på universitetet. (det blev så småningom Affärs och ledarskapsutveckling)
 • Jag älskar takåsar av alla slag.
 • I år fyller jag 40 och jag älskar det!
 • Jag har tidigare varit flygvärdinna och blev kabinchef efter en flygolycka i Paris för jag höll mig så lugn.. Jag var då yngst på hela flygbolaget och inte alla gillade det😌.
 • Jag tror på mottot: Kan hen, så kan jag, så kan du.
 • Jag driver en koncern som i dagsläget har 4 olika bolag. Älskar företagande och entreprenörsskap, att vara egen 😃
 • Jag har alltid kalla händer och fötter förutom när jag är i solen☀️
 • Jag är allergisk mot kvalster
 • Ääääälskar skållheta duschar
 • Min italienska familj är adlig men full av konstnärer, skådespelare, restauratörer som inte bryr sig om titlar fast jag kan tycka att det är lite kul.
 • Jag har dansat i “primera ala” (den grupp som leder karnevalen) i sambakarnevalen i Helsingborg med Alegria do Samba
 • Jag har oftast en pensel i handen, målar lika mycket tavlor som väggar.
 • Jag älskar att äta inlagda rödbetor direkt ur burken
 • Sista nr 16 bonuspunkten till er som orkat ta er till bloggen är: Jag kan inte sova utan täcke hur varmt det än är för det känns som om sängmonstret (ja de finns) kommer att bita mig i tårna om decinte är täckta🤷🏻♀️👻

Så det var 15 punkter om mig, var det något du inte redan visste? hoppas det 🙂

Stor kram på er.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.