Prickigt är grejen -DIY

Prickigt i svartvitt är så fint och skapar en intressant kontrast mot trä och annars avskalad inredning.. Har ni sett tex Emmeli Hultqvist fina ljusstakar och vaser? Älskar hur hon jobbar och hennes stil. Du hittar henne här

Det inspirerade mig att göra om en Rörstrandljusstake jag hade hemma.. jag tog helt enkelt en keramikpenna från Panduro och gjorde prickar i olika storlekar på den.,
Du kan se hur jag gjorde på lilla videoklippet nedan..

För ett tag sedan gjorde jag även några koppar och fat.. fast de gjorde jag med flytande porslins/keramikfärg som fick härda i ugnen.. kommer ni ihåg det.. så här ser de ut..

Måste säga att jag känner mig så himla pep just nu☺️ så många idéer och massa energi, tror att det kanske har lite med att göra att jag äter lite annorlunda..? Jag kör carbcycling och äter även mer vitt kött samtidigt som jag tränar mer. Blir ett himla bra flow..
Har även målat en del nya tavlor.. som tex denna..

Ett himla enkelt sätt att uppdatera något du redan har eller kanske köpt second hand eller så.
Vad tycker ni?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.