Den lilla svarta på gymet är inte korkad

Jag vet att det finns massa roliga färger och mönster på träningskläder,, har själv lockats att köpa dem,, bara för att sen alltid gräva efter de svarta i lådan. Händer det dig med? Svart är ju svart trots allt och extra tacksamt på gymet, ingen svett som syns och ja, lite slimmande.. den lilla svarta funkar på gymet med, klassisk tidlös och passar alltid, aldrig fel. Det är ju det man ska satsa på inte sant? en del kanske tycker det är tråkigt men jag tycker det är snyggt. Speciellt gillar jag onepiece, catsuite eller vad man nu vill kalla det. Du behöver bara ha med dig EN grej och den sitter där den ska med, inget som åker upp, ner eller glipar när man kör plankan. Hittade dessa fina träningsplagg och saker som gör att iallafall min träning går lite lättare.. och glöm lite lite bus eller bronzer. Ja du hörde rätt.. finns det något mindre motiverande än ett grått och blekt ansikte i gymspegeln? nej på med lite bronzer så ser du pigare ut och därmed kommer du känna dig piggare och träna bättre som resultat.

Älskar nya kollektionen från Casall! så fin, kork är ett så underskattat material. Älskar när design, hållbarhet och funktionalitet samspelar så här bra. Detta får iallafall mig att vilja träna mer. Eller vad säger du?

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.