Måndagspepp

Måndagar är bra dagar.. inte sant? Man sätter tonen för resten av veckan liksom.. jag brukar unna mig lite speciella saker på måndagar istället för fredagar.. som blommor och extra god middag eller en outfit som får dig att sikta mot stjärnorna.. hahaha för visst gör en outfit mycket för humöret..? Hur banalt det än låter så tror jag lite på att dress for success funkar.. ni vet.. klä dig för jobbet du VILL ha och inte för jobbet du har (eller inte har för den delen) Mest tror jag det funkar för hur det påverkar oss själva.. när man trivs i sig själv, sitt utseende och sina kläder så blir man oftast på bättre humör och levererar därmed mer och bättre.

Försöker tänka till lite extra vad jag fyller min tid med.. och jag är så glad att jag skapat mig ett liv där jag kunnat anställa de personer jag trivs bäst med och ha runt omkring mig om dagarna. Det är lyx för mig.

Vad som inte är lyx däremot är att jag missade min plats på en av visningarna på Fashionweek..

den måste ha kommit på villovägar på mejlen,, som tur är så har man goa vänner som skickar sms och bilder på min stol hahaha undra vart jag tagit vägen och plockar med sig min påse. Ni är bäst 🙂

Puss och kram på er, hoppas ni får en superbra start på veckan!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.