Skulptera sitt liv

Jag fortsätter #nouw30daychallenge med ett inlägg om att skulptera sitt liv mera.. det mesta går ju faktiskt att ändra & forma (om man vill)..
Ibland tror man att man kanske måste vara på ett visst sätt för att man tillhör en viss grupp eller segment men i slutändan är det bara du som kan bestämma, livet är för kort för att man ska försöka passa in i något fack.. jag kan ta mig själv som exempel: när jag startade Gröna Gredelina så kände jag en (inbillad?) press eller förväntning om att jag var tvungen att vara på ett visst sätt, en förutfattad och allmän bild av hur man ”borde” vara om man är ”eko”? Så fel.. jag kan ju bara vara mig själv, på mitt sätt. En del kommer kanske tycka att det är fel men det är ok för jag är jag och jag behöver inte leva upp till någons förväntningar. När man inser det.. tyvärr kan det ta tid..hahaha då släpper allt och man bara kör. Så befriande. Man kan forma sitt liv och sina drömmar så som man vill och man ska utmana sig själv konstant. Våga. Ibland är det en bloggutmaning, ibland starta företag och stå på egna ben och ibland är det att prova en helt ny konstform.. i helgen gjorde jag min allra första skulptur. Det var så kul och en härlig känsla när man klarar av något man inte trodde man kunde. Så idag vill jag säga, utmana fig själv och skulptera fritt♥️

Kram

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.