En dagens i mina gyllene skor

Bästa sättet att starta veckan på är med gyllene skor och sol i sinnet.. idag sammankallade vi solen genom att sätta på oss solbrillorna en mass.. japp jag sa alla på insta att sätta på sig sina bästa brillor och visualisera solen.. så kanske den kommer!
Så Lange bländar vi oss i guldskor och äter sol i form av grapefrukt.. ser ni påsen förresten? Måste bara säga hur jäkla glad jag blev när jag såg att Willys bytt ut sina påsar till sockerrörspåsar♥️ nu kommer jag handla mer där bara för att visa min uppskattning.. när ett stort företag som dem går in och gör ett sådant val så blir effekten så mycket större. Så bra gjort!

För er som vill ha detaljer från dagen outfit då är
Baskern från HM
Solisar Beyond retro
Polotröja HM
kavaj El corte ingles (Spanien)
Kappa/väst.. en vintage kappa jag klippt av ärmarna på.
Jeans HM (Logg) jag har kapat dem ganska mkt,,
Skor Mango

2 thoughts on “En dagens i mina gyllene skor

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.