Gör personliga boxar inkl mall att ladda ner

För ganska länge sedan gjorde jag dessa boxar, eller jag gjorde inte själva boxarna utan jag satte min egen prägel på dem snarare. Det här med att personifiera, sätta sitt namn och monogram på allt från väskor till pass har ju varit poppis ett tag.

På dessa boxar har jag limmat fast band och vissa har fått rosetter, sedan har jag satt på adressetiketter med mitt efternamn på. Men man kan ju göra initialer eller om man är ett par så kan man ta bådas initialer. Så gulligt. Vi har ju separata garderober så passade inte så bra hos oss. Ganska skönt att ha garderoben för sig själv faktiskt ha ha ha.

Längst ner hittar du en mall som du kan ladda ner om du vill göra själv, byta typsnitt och så vidare.

Boxarna är förresten från IKEA, och vad passar väl bättre om inte ett ikeahack idag av alla dagar.

Ladda ner mallen här , och ange kod: L7163 Denna mall passar till Avery med 14 etiketter (Etiketter med QuickPEEL™, 99,1 x 38,1 mm, 14 per ark) Infoga ram om du vill och lek med typsnitt, gör som jag eller en helt egen design. Ha så kul 🙂

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.