En riktig stänkare & tävling

Söndag morgon och jag gömmer mig för det faktum att det snart är måndag igen..galet hur snabbt helgerna försvinner i ett nafs inte sant.. vill kunna skapa mer.. har fått för mig att göra en typ av skulptur med ståltråd så har böjt lite ståltråd för att testa mig fram.. tar lite tid.. men vi kommer dit.. Något som inte tog lång tid var att sätta på nytt skin på laptopen och nya mobilskalet.. har laddat upp min egna konst på mobilskalet.. hur kul som helst!! Mackan fick färgstänk.. passar inte det mig helt perfekt ändå..? Gjorde dem här och jag älskar att man kan personifiera hur mycket som helst.. perfekt allahjärtansdagpresent eller till den som redan har ”allt” eller till en själv.. har såå himla svårt för mobilskal.. vill inte ha blommor, blad, bl.a. bl.a. bl.a. inte jag.. men nu är den superjag!! Älskart!

På instagram tävlar jag ut ett presentkort på 300kr så du också kan göra ett eget skal/skin till laptop eller mobil.. in och tävla bums🤗 låt fantasin flöda och skapa något eget♥️

Detta inlägg är ett samarbete med Caseapp.se

Mille baci💋

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.