Bachata i Stockholm

Kommer ni ihåg att jag berättade att jag tagit upp dansen igen..? Den kommer och går i vågor, ibland starkare, ibland lugnare.. Har ”alltid” dansat och framförallt latinamerikansk dans. Det började med salsa, sen olika sorters salsa colombiansk, cubansk, LA salsa osv sen merengue som kommer mesta av farten.. För några år sedan tog jag tag i en dröm och lärde mig någorlunda samba.. så otroligt kul!! Och nu äntligen ska jag få lära mig bachata, på nytt & kanske rätt?! Ni vet när man socialdansar ute så kanske det inte alltid blir helt ”rätt” fast det gör mig inte så mkt. Jag dansar mer med hjärtat än ned teknik.. ni vet en sån som ler brett av ren glädje när hon dansar haha. Älskar dans♥️
Har bara gått 2 gånger och jag har tänkt ahaaa💡flera gånger. Shit vad fort man lär sig.
Jag går hos Profilerad dans och Marcela är fantastisk.

Älskar att hon lär ut på ett så pedagogiskt sätt så att alla hänger med.. och hon lägger mycket fokus på att lära killarna föra rätt. Så viktigt.. utan det har man nada..
Så just nu är jag mer eller mindre ”High on latin vibes” och vad är väl bättre än när träningspasset utförs i klackar haha. Älskar all energi man får av musiken och dansen♥️

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.