Min fredag i bilder..

Så glad att jag hoppade över kontoret på morgonen och förmiddagen idag och istället njöt av en hälsofrukost med föreläsning hos Blueberry på Smålandsgatan.. Camilla hade ordnat ett jättefint event med ca 15 personer så det var mysigt och intimt. God frukost så klart som var proppad med näring, precis som jag gillar! Lägger säkert upp lite mer bilder från frukosten sen när jag fått fotona från fotografen Anna☺️
Efter frukosten gick jag ut och njöt av solen som var helt underbar idag. Så mycket solen gör för humöret!

Efter det mötte jag upp med Louise & Louise för lunch och för att snacka ihop oss lite.. vi gick till en italienare som heter Montanari.. supermysigt och galet gott! Tog en burrata som var magisk!

Hann med lite skoshopping och antikvariat på det med, högt och lågt ni vet så som jag gillar det..

Hade min trench idag med.. gillar den..
Hoppas ni njöt av fredagen och att solen lyste på er med idag mina raringar
Baci💋

2 thoughts on “Min fredag i bilder..

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.